perjantai 18. lokakuuta 2013

Osa 1 ~ Mahdollisuuksien kaupunki

heips! viimein sain aikaiseksi rustata ensimmäisen osan. Tekstini tulee etenemään vauhdilla, johtuen osaksi siitä että unohdin ottaa alusta kuvia :/ Gary Harris istui kotonaan tietokoneen ääressä. Mies oli jo kuukauden etsinyt töitä epätoivoisesti, muttei ollut saanut kuin satunnaisia hanttihommia minimipalkalla. Suljettuaan työnhakusivuston tämä eksyi deittihakupalvelimelle. Tylsistyneenä mies klikkasi viestikansion auki.
"ei mitään..."

Pettyneenä Gary käveli maalaustelineelle. Hän oli jo jonkin aikaa ilmaissut itseään maalaamalla - tietenkin kavereiden mielestä hän oli muuttumassa naiseksi - ja se helpotti elämää jonkin verran.

Saatuaan maalauksen valmiiksi mies päätti tarkistaa viestit uudemman kerran, tällä kerta paremmalla tuloksella. Nainen nimeltä Constance oli lähettänyt treffikutsun, ja Gary klikkasi onlinessa olleelle naiselle myöntävän vastauksen.

Gary käveli pihalle ja avasi autonsa oven. Ensin päin postilaatikkoa ajettuaan hän pääsi tielle ja suuntasi kohti keskustaa.
Parkkeerattuaan vanhan puutalon eteen, häntä vastaan käveli ruskeahiuksinen nainen.
"Sinä lienet Gary?"
"Ja sinä Constance", Gary hymähti. Hänen mielestään Constance pilasi ulkonäkönsä vaatteillaan.
He siirtyivät sisälle rupattelemaan. Nainen vaikutti suhteellisen tylsältä, ei todellakaan "siltä oikealta". kohteliaana miehenä tämä kuitenkin suostui jäämään seuraksi.

Kotiin päästyään Gary etsi kaapista itselleen syötävää. Treffit eivät olleet onnistuneet, ja miehen mieli oli maassa. 'Minä itselleni vaimoa löydä, taatusti kuolen erakkona'
Surkuttelun keskeytti kuitenkin vaativasti pirisevä puhelin.
"Haloo?"

--------------------------------
eka osa uunista ulos! mitä piditte? (:

6 kommenttia:

 1. Tää ensimmäinen osa oli aika lyhyt, seuraavat voisivat olla vähän pidempi :) Tapahtumat etenivät tosiaan aika nopeasti, niinkuin itsekin alussa sanoit. Lukijalle voisi myös olla mukavaa, jos kuvat olisivat himan suurempia, nii hahmot näkisi selvemmin ja pääisi muutenkin heistä vähän paremmin perille :) Voisit pelitilanteessa myös kuvata hahmoja ja tilanteita hieman lähempää. Aloitusosa on aina aloitusosa, joten eiköhän tämäkin tarina lähde tästä vielä paremmin käyntiin :) Äläkä ota sanomisiani pahalla, vaan tarkoituksenani on antaa vain rakentavaa palautetta :)

  Gary vaikuttaa mukavalta mieheltä ja osa jäi kivasti jännittävään kohtaan, kukahan hänelle oikein soittaakaan... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu tiedän, yritän aina muistuttaa itseäni ottamaan alusta kuvia mutta kun ei :D ikävä kyllä kuvat rikkoutuvat jos niistä tekee isommat... Hätäisesti tämän osan tosiaan väsäsin, enkä toki ota sanomisiasi pahalla. On minulle negatiivisempaakin palautetta annettu ;)

   Poista
 2. Ihan kiva pieni osanen. Vähän tuo plumbob häiritsi, mutta sen saa hideHeadlineEffects on/off koodilla pois. Komppaan Villasukkaa, eli ehkä vähän liian kaukaa otit nuo kuvat. Mutta tiedän kokemuksesta, että ensimmäiset osat ovat aina vaikeimpia ja ehkä tylsimpiä. Kunhan tarina pääsee vauhtiin, niin hyvä siitä tulee. Positiivisena kommenttina voisin sanoa, että teksti oli ihan hyvää luettavaa. :) itse olen myös vasta legacyn aloittanut, ja legacyssani on vasta kolme osaa. Jos haluat, voit käydä kurkkaamassa:
  lc-ashley.blogspot.fi/?m=0

  En tuota kommenttia millään pahalla tarkoittanut. Minusta ainakin olisi kiva saada negatiivistäkin kommenttia (ja kommenttia ylipäätään) että osaa parantaa tarinaa, sillä kuka ei haluaisi tarinastaan mahdollisimman hyvää. ;) Mutta jatka ihmeessä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitokset! jostakin syystä ensimmäisessä (ja osaksi toisessa myös) hideHeadlineEffects on bugitti, saa nähdä saanko seuraavan osan kuvat muokattua parempaan kuntoon (: linkkaan sivusi tänne mieluusti.

   Poista
 3. Toivottavasti koodi alkaa toimimaan, mutta voihan sitä ihan hyvin osia tehdä vaikka se ei toimisikaan. Ei se nyt niin pahasti haittaa.
  Voi kiitos kun linkkaat blogini! Minä tietysti vastalinkitän. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen pelaillut pelissäni kolmannen sukupolven syntymään asti, ja voin sanoa että vasta toisen sukupolven valmistuessa sain sen taas toimimaan :P olisikohan sensuurihackin syytä? tjaa, pitänee taas asentaa koko hoito uudelleen...

   Poista